Om Capsicum Nordic

17/9-20 Vi har været til øjenlægen med vores Chili, og vi er desværre blevet nødt til at tage hende ud af avl, da hun har fejl på øjet. Vi havde håbet på at vi kunne få et kuld mere med hende, men må desværre aflyse.

Vi skal lige sunde os og så skal vi finde en ny lækker hund, der kan føre vores kennelnavn videre.

2020 har i Spanielklubben budt på 6 hold til træning, Martin har to dygtige aspiranter med på de sidste tre hold i år, som vi regner med vil træne i regionen for Spanielklubben. Mette Nielsen og Anna Mæng Bonde er begge passionerede spanielfolk og vanvittig dygtige til deres hunde.

Vi er en familie med vores første hund - Chili, som er en engelsk springer spaniel. Vi er faldet fuldstændig for racen!

Chili er først og fremmest en familiehund for os og vores søn, og vi bruger hende desuden til jagt og sportræning.


Vi er aktive i bestyrelsen i den regionale afdeling af Spanielklubben - region 2. Martin blev i marts 2018 færdguddannet som hundeinstruktør ved DKK.


Har I nogen spørgsmål er I meget velkomne til at kontakte os enten pr. mail eller via vores hjemmeside under "kontakt""Chili" Diamond Ring Night Of My life


Er født den 15/5-14,

Hun er en brun-hvid tæve.

DKK.nr. DK08534/2014.


Far til vores første kuld

Ture - Lizziardhs Valentino

klik på billedet for link til Kennel Lizziardhs hjemmeside

Efter vores første kuld hvalpe kom d. 29/8 2017 (7 hanner og 2 tæver), har vi gjort meget for at styrke dem til at blive de dejligste hunde de kan blive. De har været igennem ”the Biosensor Programme” for at styrke dem mentalt og skærpe deres sanser.

Vi har gjort meget ud af at socialisere hvalpene og præsentere dem for oplevelser og udfordringer, så de kan udvikle sig og blive gode repræsentanter for den fantastiske race vi er faldet for. De er desuden blevet udsat for en masse lyde, for at forberede dem til evt. jagt og andre høje pludselige lyde.


For os er det vigtigt at hvalpene har fået et kærligt og blivende hjem, hvor de kan udvikle sig videre.


Alle hvalpe er stambogsført og har modtaget relevante vacciner samt ID mærkning og ormekur.

Derudover har alle hvalpe få en hvalpepakke fra Spanielklubben med 6 mdr. gratis medlemskab, medlemsblad, gavekort til hvalpetræning og udstilling og en lille bog om hvalpe.


Vi glæder os meget til at følge dem alle i årene frem.

Kennel Capsicum Nordic

v. Dorthe og Martin Press

Vinkelvej 26

4600 Køge

Tel : +45 41931354 & +45 2076 8126

E-mail: kennelcapsicum@gmail.com